Ανακαινιση Κατοικιας Θεσσαλονικη – Ενεργειακη αναβαθμιση κατοικιας – Η Realcon αναλαμβάνει υπεύθυνα και με συνέπεια σε υφιστάμενες κατοικίες (μονοκατοικίες και μεμονωμένα διαμερίσματα πολυκατοικιών) τη διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων και εν συνεχεία την πρόταση και υλοποίηση παρεμβάσεων στο ακίνητο. Όλες οι παρεμβάσεις εκτελούνται υπό την επίβλεψη Διπλωματούχων Μηχανικών και εξειδικευμένων και πιστοποιημένων συνεργείων και προμηθευτών.

Ανακαινιση Κατοικιας Θεσσαλονικη

Ανακαινιση Κατοικιας Θεσσαλονικη

Ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε ιδιοκτήτη ακινήτου αποτελεί η ενεργειακή επιθεώρηση από έμπειρο μηχανικό και η ορθή πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης του, ούτως ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας, η θωράκιση του κτιρίου έναντι θερμικών απωλειών και η τελική αύξηση της τιμής αξίας του ακινήτου.

Η Realcon αναλαμβάνει υπεύθυνα και με συνέπεια σε υφιστάμενες κατοικίες (μονοκατοικίες και μεμονωμένα διαμερίσματα πολυκατοικιών) τη διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων και εν συνεχεία την πρόταση και υλοποίηση παρεμβάσεων στο ακίνητο όπως :

  • Τοποθέτηση θερμομόνωσης στο κέλυφος του κτηρίου συμπεριλαμβανομένου του δώματος/στέγης και της πιλοτής (συμπεριλαμβάνονται πρόσθετες εργασίες όπως αποξηλώσεις και αποκομιδή, επεμβάσεις στη στέγη πχ. αντικατάσταση κεραμιδιών, κτλ).
  • Αντικατάσταση κουφωμάτων και τοποθέτηση συστημάτων σκίασης (συμπεριλαμβάνονται εξώπορτα κτηρίου, κουφώματα κλιμακοστασίου, παντζούρια, ρολά, τέντες, κτλ).
  • Αναβάθμιση του συστήματος θέρμανσης και παροχής ζεστού νερού χρήσης (συμπεριλαμβάνονται αντικατάσταση εξοπλισμού του λεβητοστασίου και του δικτύου διανομής, τοποθέτηση ηλιοθερμικών συστημάτων, τοποθέτηση αντλιών θερμότητας, συστήματα ελέγχου και αυτονομίας θέρμανσης κτλ).
άδειες λειτουργίας καταστημάτων